dilluns, 17 de desembre del 2012

Aquest Nadal, tornem a fer teatre!

El proper dijous 20 de desembre us oferirem un nou espectacle teatral: El nas de Satanàs i altres ximpleries de Nadal.  El grup de teatre de l'INS Hug Roger III s'estrena amb una representació que parteix de textos de Lluís Solé i Perich, Andreu Buenafuente, Gomaespuma i El club de la comedia. El preu de l'entrada (2 €) va destinat íntegrament al viatge de final de curs de 4t d'ESO. 

Val a dir que agraïm molt especialment la col·laboració dels alumnes de la UEC de Tremp, que han dissenyat i elaborat els decorats de El nas de Satanàs. Moltíssimes gràcies, nois i noies, sou uns artistes!

Us hi esperem i, sobretot, desitgeu-nos molta sort, que ens farà falta!


Formen part del grup de teatre: Ana Iakab, Laura Alamaru, Eric Balongo, Arnau Colom, Joan Llevadot, Nico Weiman, Pol Perearnau, Nando Cortés, Pol Perearnau, Oriol Roca, Adriana Fort, Cristian Quiceno, Àlex Baciu, Llorenç Martínez, Violeta Martínez, Maria Baron, Jana Serra, Miquel Sánchez, Miriam Morera, Anna Piqué, Guim Perearnau, Aina Orteu, Kira Carreto, Ingrid Arcalís, Paula Capdevila, Cecília Vidal, Guillem Viñes i Ana Riu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina, comenta, suggereix...