dilluns, 21 d’abril del 2014

Homenatge a Gabriel García Márquez


Gabriel García Márquez ens ha deixat, i amb ell hem perdut un gran mestre de les lletres i una de les figures més importants de la literatura universal.

La millor manera de retre-li homenatge és, segurament, amb els seus escrits, així que us deixem un dels seus textos, Botella al mar para el dios de las palabras, amb el qual va suscitar una sonada polèmica a l'entorn de la simplificació de l'ortografia. El text és el discurs que va pronunciar com a apertura del Primer Congreso Internacional de la Lengua Española, a Zaratecas (Mèxic), l'any 1997:


A més a més, us convidem a fer una visita virtual per una de les seves grans obres, Cien años de soledad. Si feu clic a la imatge viatjareu a Macondo i podreu seguir la història de la família Buendía al llarg de set generacions en aquest poble fictici. No cal dir que, si algú de vosaltres no l'ha llegit encara, no perdeu el temps i feu-vos un regal per aquest Sant Jordi:



I, com a novetat, no us perdeu el primer capítol de la seva novel·la inèdita, En agosto nos vemos, que va publicar La Vanguardia el passat 20 d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina, comenta, suggereix...