divendres, 1 de maig del 2015

31è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya


El dilluns 27 d'abril, els alumnes de 2n d'ESO vam visitar el 31è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, A Mollerussa. Aquest és el text que Reina Duarte, presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil ha escrit per l'ocasió:
Necessitem màgia! Sí, sí, ho dic molt seriosament: necessitem màgia al nostre món, al nostre petit país, a la nostra família, a la nostra vida... Per això hem portat més de 4.500 llibres adreçats a infants i joves de 0 a 15 anys a l’espai del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya. Abracadabra, pota de cabra! I, plaf!, apareix un espai on els personatges són capaços de grans prodigis, amb només un parell d’ingredients: llibres i nens. Perquè la literatura infantil ens fa creure en fades, en bruixots, en mags, en follets... Les nenes petites es perden als contes, i mengen bolets, i fins i tot es trenquen la cara contra un mirall, però troben el País de les Meravelles a l’altra banda... Una adolescent perd el cap i s’enamora a Internet d’un desconegut i resulta que és un bon noi... Sí, màgia vol dir il·lusió, creure en miracles, somniar, voluntat de canviar les coses que no s’han fet bé perquè hi ha una altra manera de fer-les, i és possible, i no s’hi val només dirho, cal fer-ho... Si màgia vol dir això, per què no ens fem tots aprenents de mags per uns dies al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya? Us hi esperem!
Reina Duarte Presidenta del ClijCAT. Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil
Vam tenir l'oportunitat de conversar amb l'escriptor David Cirici i vam veure novetats editorials i diverses exposicions entre les quals destaquem la dedicada al món de la màgia, Abracadabra, pota de cabra!:


Els companys del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil han elaborat aquesta interessant guia de lectura, no us la perdeu, hi ha llibres per tots els gustos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina, comenta, suggereix...