dissabte, 15 de desembre del 2018

BON DIA PRINCESA – BLUE JEANS


La primera setmana de vacances m'he llegit un llibre titulat Bon dia princesa de Francisco de Paula Fernández, més conegut com a Blue Jeans.

Aquest llibre tracta d'una colla d'amics que tenen entre setze i disset anys, ells són: la Valèria, el Raül, la Maria, l'Elisabet, l'Ester i el Bruno i formen la Colla dels Incompresos, ja que ells no formen part de les diferents colles que s'han format a l'institut. L'historia comença quan l'Elisabet i la Valèria es preparen per anar a una festa i l'Eli li confessa a la seva millor amiga que està enamorada d'un membre del seu club, en Raül. El que no sap l'Eli és que la seva amiga Valèria també està enamorada d'ell. Elles dos lluitaran pel Raül de manera individual, però només una serà l'elegida pel noi. A qui triarà, a l'Eli, la noia més bonica de l'institut o a la Valèria una noia no tan bonica però que està bojament enamorada d'ell?

Personalment, aquesta novel·la m'ha encantat, ja que és t'enganxa moltíssim i és molt fàcil de llegir. El més sorprenent d'aquest llibre és que el final és molt sorprenent i et deixa molta curiositat. M'ha fet madurar com a persona i m'ha ensenyat moltes coses, com que no és necessari tindre un físic espectacular perquè un noi és fixi amb tu o que mai s'ha de perdre l'esperança, ja que les coses poden fer un gir de 180º.

Anna Pau Nus, 4t d'ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Opina, comenta, suggereix...